ספגטי בקרם אבוקדו

שירה אזולאי
אדר תשפ"ד
כמה מילים

לפני שמתחילים...

פרי העונה – אבוקדו

על הערכים המדהימים שלו כבר הרחבתי.

לא אתעלם גם מהפן הקולינרי.

הטעם, המרקם, הצבע, שפע של אפשרויות.

קחי קצת אומץ ולכי על זה, שווה בדיקה.

ספגטי בקרם אבוקדו שירה אזולאי מסע בריאות
רכיבים:

לספגטי-

חבילת ספגטי מקמח מלא

1/2 כפית מלח

כפית שמן זית

לקרם-

2 אבוקדו בשלים

1/2 חבילת פטרוזיליה

3 שיני שם

מיץ מחצי לימון

2 כפות שמן זית

1/2 כפית מלח

אופן ההכנה:

ממלאים סיר במים רותחים, מוסיפים את הספגטי המלח והשמן ומבשלים כרבע שעה. לאחר הבישול מסננים מהמים ומעבירים לעלי ההגשה.

טוחנים את כל רכיבי הקרם עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים לקערה ומערבבים היטב.

ניתן לקשט בעלי פטרוזיליה קצוצים.

לא מתאים לחמם את הקרם אבוקדו ולכן מוסיפים אותו על הספגטי החם סמוך לאכילה.

ניתן לשמור בקירור בקופסה אטומה או עם ניילון נצמד. טעים גם בטמפרטורת החדר.

בתאבון ולבריאות!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אהבת את המתכון?

נגישות

להשאר מעודכנת

אני אוהבת לפנק, לשלוח לך טיפים ומתכונים למייל?