חביתת טופו

שירה אזולאי
שבט תשפ"ה
כמה מילים

לפני שמתחילים...

הטופו הוא חלבון זמין, קל ומהיר הכנה,
הופך כל מנה למנה משביעה יותר.
חביתת טופו כוללת מנה כפולה של חלבון.
כך שהיא סופר משביעה! גם בלי לחם לידה.
השקעת והוספת ירקות? הרווח כולו שלך!
רכיבים:
2 ביצים
100 גרם טופו מגורד
כף ממרח פסטו / חופן עלים ירוקים קצוצים
קורט מלח
1/4 כפית אבקת שום
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות קוואקר
אופן ההכנה:
נו, באמת..
לטרוף ביצים, לצרף את יתר הרכיבים.
לשמן מחבת נון סטיק במעט שמן זית, לטגן על להבה נמוכה עד להזהבה.
כדאי ושווה לצרף מנת ירקות חיים.
עוד משהו לפני שאשכח!

הטופו נמכר בחבילות קרטון מרובעות וקטנות.

הוא נמצא במקררים. אפשר למצוא אותו כמעט בכל חנות מכולת שמכבדת את עצמה (:

לטופו כמעט ואין טעם, הוא מקבל את הטעם של התיבול או הרכיבים שמצטרפים אליו.

בהנאה ולבריאות!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אהבת את המתכון?

נגישות

להשאר מעודכנת

אני אוהבת לפנק, לשלוח לך טיפים ומתכונים למייל?