
שעת סיפור – מהמטבח דרך הלב היישר אלייך
שעת צהרים מוקדמת של יום שישי. הרצפה עדיין רטובה, עוד כמה דקות ואוכל להנות מהתוצאה שתצדיק את המאמץ שלי. בנות
שעת צהרים מוקדמת של יום שישי. הרצפה עדיין רטובה, עוד כמה דקות ואוכל להנות מהתוצאה שתצדיק את המאמץ שלי. בנות
החג מאחורינו, מקווה שעבר עליך בטוב ובשמחה, והטעין אותך בכוחות נפש לשגרת קיץ ברוכה. ואיך ההרגשה הפיזית? אני מרשה
מזג האוויר בחוץ סוף סוף משתף פעולה ונעשה אביבי, גם בבתים מתחממת האווירה וההכנות לפסח מעלות הילוך. לפני שנשקע כולנו
יואוו.. נדמה לי שאני באמת נרגשת הפעם, אני עומדת לשתף אותך בפרויקט שעבדתי עליו זמן רב. ימים ולילות של חלומות,
וימי הפורים הבאים עלינו לטובה ולשמחה מכניסים את עקרת הבית לבלבלת "עד דלא ידעה.." האם זוהי חובת המציאות? או שאולי
בפוסט הקודם עמדנו על ההבדל בין קמח מלא לזה שאינו. הפעם נבדיל בין סוגי הקמחים המוכרים ביותר, חיטה וכוסמין. אז
בוקר טוב! מטבח מוכר, משפחה סטנדרטית, כמדי יום כיכר לחם מונח על השולחן. ידיים עמלניות ממלאות כריכים בכל טוב, ולב
בפוסט הקודם הכרנו את תפקידם של הפחמימות הבנו את החשיבות שלהן והצורך לשלב אותן בתזונה אם לומר את האמת, הרגשנו
שיפי היא אישה שאפתנית (פשוט מסתדר לה עם השם (: ) היא קראה את הפוסט הקודם על אכילה בחורף והחליטה
תודה לה', טל ומטר מתדפקים במרץ מביאים לנו שפע של טוב וברכה אז למה את משמיעה אנחה? נרתעת במבוכה?
פרויקט חדש מבית "מסע בריאות" יריד בריאות לנשים לקט מתנות לאישה שרוצה כוח התאספנו כאן יחד, בחרנו עבורך תכנים שווים
"חנוכה הולך ומתקרב.. בידינו אור ושלהבות ושמחה בלבבות " (: אז מה יש לך? למה את עגומה? איפה הפנים השמחות?
"כבר מזמן החלטתי שאני ממש בעניין, רוצה להזין את עצמי ואת המשפחה בצורה נכונה. אבל איך עושים את זה???" גם
כמעט חודש עבר לו מאז שהכרנו את הסיבים קצת יותר מקרוב וכבר אני מקבלת דרישות שלום חמות ומרגשות מ' וח'
בפוסט הקודם עשית הכרות קצרה עם ידידינו הסיבים התזונתיים ולמדת להבדיל בין סיבים מסיסים לסיבים בלתי מסיסים. את גם יודעת